2019 Çizgili Kravat Modellerimiz Yenilendi

cizgili-yeni-sezon-kravat-modelleri-satista

Çizgili kravat modelleri her sezonun en hit parçaları arasında yer almıştır. Partnerinizin giyeceği çizgili bir elbise ile çift olarak da mükemmel uyumu yakalamanıza olanak tanıyan çizgili kravat modellerimiz yenilendi. Yumuşak ve iyi kumaşlardan üretilen kravatların hafifliği sayesinde üzerinizde yok hissine kapılırken birbirinden can alıcı desenlerimizle hayalinizdeki görünümü tamamlayacak en önemli aksesuara sahip olacaksınız.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Satışa sunduğumuz her kravat nemi kontrol etme, yalıtma, rahatlık sağlama özelliklerine sahiptir. Kravatlarımız aynı zamanda hava koşullarına dayanıklıdır. Pamuklu kumaşlardan üretilen çizgili kravatlarımız nefes alabilir, nemi vücuttan uzaklaştırır ve emicidir. Derideki sıvıyı bir havlu gibi uzaklaştırır.

Pamuk, cildinizle giysiniz arasında nemin birikmesini önleyerek rahat kalmanıza olanak sağlar. Kravatların içerisinde bulunan kumaş lifleri havayı hapsettiği için ısı yalıtımı sağlar. Kravatlarımız cildi tahriş etmediğinden, en çok tercih edilen kumaşlardandır.

Renk ve Desenlerin Arasında Kaybolun

Sezonun en hit desenleri arasında bulunan çizgili kravat modelleri, birçok tondan üretilebilir. Kırmızı, sarı, siyah gibi birçok farklı renk tonuna sahip olan kravatlar renk sıkalası bakımından da geniştir. Yumuşaklığı ve rahatlığı nedeniyle boğazınızı sıkmayan kravatlar terlemenizi engeller.

Böylece günün sonunda boynunuzdan atmak istediğiniz değil, boynunuzdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz kravatlara sahip olursunuz. Sağlam, dayanıklı ve yırtılma olasılığı düşük olan kravatlar sıcak suda birçok yıkamaya dayanır. Bu sayede modası geçmeyen desenleri uzun yıllar boyunca kullanabilir ve sürekli olarak yenilenen modellerimizi inceleyebilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...