Açık Yeşil Ekose Kravat Modelleri

Açık Yeşil Ekose Kravat Modelleri

acik-yesil-ekose-kravat-modelleri

Ekose deseni, geçmişi 60lı yıllara kadar dayanan, hiç eskimeyen ve her sezon yeniden moda olan bir desendir. Ekose, çok çeşitli alanlarda kullanılıyor. Daha spor görünmek isteyen kişilerin daha fazla tercih ettiği bu desen, kravatlarla da çok şık görünüyor.

Kravatlar genellikle daha düz veya en fazla çizgili modellerden yana tercih ediliyordu fakat artık pek çok desende kravat üretiliyor ve kullanılıyor. Aslında kravat konusunda artık bir sınırlama yok. Eskiden olduğu gibi tek renk, tek desen kravatların yerini artık farklı, çeşitli ve modaya uygun desenler almaya başladı. Tamamen kişinin zevkine göre uyarlanabilen kravat desenleri ile çok çeşitli kombinler yapabilir, farklı görünebilir ve şıklığı bu çeşitlilikte yakalayabilirsiniz.

Açık yeşil rengi ise, kişiyi ferah ve kendine güvenilir gösterecek bir renktir. Yeşil rengin rahatlatıcı etkisi tartışılmaz. Yeşil renk, kullanmasını iyi bilen bir kişi için tam da “o” renktir. Kravatlarda ise açık yeşil rengin kullanılması, hem kıyafetlere daha kolay uygulanabilirliği açısından, hem de karşı tarafa güveni, huzuru ve rahatlığı kolaylıkla yansıtacak bir renktir. Ekose desen, eski bir desen olduğu için kişiyi eğer iş ortamında ise işine bağlılığını, eğer özel bir durum söz konusu ise konuya bağlılığını yansıtacaktır. Bu iletişimi daha rahat kurabilmek ve her kıyafetinizle rahatlıkla kullanabilmek için açık yeşil ekose kravat modellerini mutlaka tercih etmelisiniz.

iLGiLi YAZILAR...