Çiçek Desenli Kravat Modellerinde Farklı Çizgiler

Kravat Severlere Çiçekli Modeller

bu-bahar-kravatlar-cicek-acti-iste-cicek-desenli-kravatlar

Şık erkeklerin karizmasına büyük katkı sağlayan kravatlar resmi giyinmek zorunda olan ya da resmi giyinmeyi seven erkeklerin en önemli aksesuarlarıdır. Yaz aylarına özel çiçek desenli kravat ile daha havalı ve daha karizmatik olmak mümkün. Özellikle çiçek desenlerinde farklı renklerin eşlik ettiği kravatlar her tarza, her duruşa hitap eden yapıda üretilmektedir.

 

Modeller incelendiğinde çok fazla çeşidin, çok fazla rengin olduğu görülür. Özellikle sade renklerden yana olan ama çiçekli kravat tercihi olanlar için siyah kravat üzerinde yer alan minik çiçek motifleri ile sade ama şık bir görünüm ile sıra dışı bir forma ulaşmış olur.

 

 Renkli Çiçekler

 

Canlı kravat modelleri içerisinde yer alan en renkli masmavi rengi ile üzerinde yer alan sarı, mavi, açık mavi, yeşil tonları ile yapraklar ve çiçekler çok az yer kaplar ancak oldukça ustaca yayılmış olması ile muhteşem bir görünüm yaratır. Kravatlarda tek renk çoğu zaman gerekli olabilir ancak değişiklik, sıradanlıktan ayrılmak ve kendi tarzını bulmak kişilere kendilerini iyi hissettiren küçük dokunuşlar arasında yer alır. Bu küçük dokunuşların en etkililerinden birisi olan beyaz renk ince keten kravatın üzerinde yer alan papatya desenleri ile birlikte oldukça hoş bir görünüme sahip olmaktadır. Bu tür kravatlar kullanılırken genelde ceket tercih edilmez ancak tercih edenler de olabilir. Ceket ile tercih edilmesi durumunda da oldukça hoş, zarif bir duruş ortaya çıkar.

 

iLGiLi YAZILAR...