Fuşya Renkli Kravat Modelleri

Fuşya Renkli Kravat Modelleri

fusya-renkli-kravat-modelleri

Fuşya rengi erkekler için oldukça cırtlak ve kullanımı mümkün olmayacak bir renk gibi görünmektedir. Bu renk, gerçekten de parlak, göz alıcı ve biraz yanıcı bir renktir. Kullanılacak kıyafet veya aksesuarlarda çok iyi düzenlenmesi ve kullanılacak yeri çok iyi ayarlanması gereken bir renktir.

Fuşya rengini erkekler tişört, pantolon gibi giysilerde kullanmıyor. Kendine yakıştıran giyiyor, fakat bu kadar patlak renklerde zaten ciddiyeti bozuyor ve her alanda kullanılamıyor.

Kravat kullanımında ise patlak renkler daha çok tercih ediliyor. Bunun sebebi ise dikkat çekmesi ve zaten boğucu olan koyu tonlu takım elbiselere hareket kazandırılabilmesi. Özellikle siyah renk takımlarla kullanıldığı zaman çok güzel ve şık bir uyum yakalanmış oluyor.

Fuşya kravatlar desenli de olabiliyor. Beyaz ve fuşyanın çok iyi bir uyumu bulunuyor ve çarpraz çizgili fuşya – beyaz ipek kravatlar en çok tercih edilen kravat modelleri arasında. Bu sayede fuşyanın patlaklığı azaltılmış oluyor, daha açık bir renkmiş gibi görünmesi sağlanıyor.

Direk fuşya rengi, yani desensiz fuşya kravat ise patlak bir görüntü oluşturuyor ama özellikle koyu tonlarla kullanıldığı zaman kıyafetlere hareket kazandırıyor ve şıklığı tamamlayan bir aksesuar olmasını sağlıyor. Özellikle gelin ve damat uyumlarında fuşya renk elbise giyen bayanlarla erkeklerin uyum sağlaması için çok iyi bir alternatiftir fuşya kravatlar. Bu rengi kullanmaktan çekinmeyin. Bu renk ruhunuzun hareketini ortaya koyacak.

iLGiLi YAZILAR...