İnce Kravat Satın Almak İçin Doğru Adres

İnce Kravat Satın Almak İçin Doğru Adres

lacivert-cizgili-ince-kravatlar

Erkek kravat modelleri, üç temel stile sahiptir. Kravat stilleri, sanılanın aksine kumaşa veya desene göre değil, kravatların genişliğine göre belirlenir. Bu stilleri şöyle listelemek mümkündür:

  • Klasik kravat modelleri : 7,5 cm ve üzeri genişliğe sahiptir,
  • Modern kravat modelleri : 6,5 – 7,5 cm arası genişliktedir,
  • İnce kravat modelleri : 6,5 cm ve altı genişliği mevcuttur.

Bunların arasından en son ve en yaygın olan stil, hâlihazırda ince kravat modelleri olmaktadır. İnce kravatlar, yaklaşık olarak 80 yıl kadar önce ve 60’lı yılların başında ortaya çıkmıştır. O dönemin gençleri arasında doğup yaygınlaşan ince kravat modelleri, son derece sportif ve enerji dolu bir görünüme sahiptir.

 

Uygun fiyatlı ince kravat satın al

Erkek kravatları yine erkek modasına hâkim olan akımlardan etkilendiklerinden, son10 yıldan bu yana da oldukça yaygın şekilde kullanıldıklarını söylemek mümkündür. Zira bu dönem içerisinde, aynı imaja sahip slim – fit giyim tarzı moda haline gelmiştir. Bu tarz ile en uyumlu görünümü ince kravat modelleri sağlamaktadır. İnce kravatlar her renk ve desende üretilebilir. Ancak çok ayrıntılı motifler genellikle tercih edilmez. Zira yüzey alanları dardır ve çok ayrıntılı desenler kullanmak estetik bakımdan hoş durmayacaktır. İnce kravat satın almak için en çok sayıda çeşidi ve en uygun fiyatları, her zaman olduğu gibi Sade Kravat sunmaktadır.

iLGiLi YAZILAR...