Mendilli Kravat Modelleri Yenilendi

Mendilli kravatlar, kravat ile yaka mendilinin uyumlu kumaş ile birlikte üretilerek satılmasından oluşmaktadır. Yaka mendili kullanmayı seven kişiler için özel olarak üretilmektedirler. Kravat ve yaka mendilinin uyumlu olması daha şık ve asil bir görüntü ortaya koymaktadır. Mendilli kravatlar geçmişten bu güne farklı farklı renk ve desenleri ile göz doldurmaktadır. Değişen ve gelişen tasarımları ile farklı modelleri her sezon değişmektedir.

Mendilli kravat modelleri hemen hemen her kravat çeşidine uygun bir şekilde tasarlanabilir. Kravatın kumaş dokusu ve rengi aynı şekilde mendil tasarımına da yansıtılmaktadır. İpek kravatlar, örme kravatlar, ince kravatlar, keten veya yün kravatların yaka mendili tasarımı da yapılmaktadır. Tüm kravat modelleri için yaka mendili tasarımları da aynı şekilde yapılabilmektedir. Böylece kravatı ve yaka mendilini şık bir şekilde ve uyum içerisinde kullanabilirsiniz.

Mendilli kravat modelleri şimdi sade kravatta yenilendi ve tüm yeni sezon ürünleri de koleksiyonun içerisine eklendi. Mendilli kravat modellerinde yeni sezon ürünleri göz dolduruyor ve ayrıca uygun fiyat garantisi, şık tasarımları, birinci sınıf kumaş kalitesi ve usta ellerden çıkma tasarımları ile göz dolduruyor. Mendilli kravat seçimi yaparken mutlaka sadekravat.com’a uğramalı hem yeni sezon ürünlerine göz gezdirmeli hem de uygun fiyat garantisinden yararlanmalısınız. Tüm kravat alışverişlerinizde vereceğiniz adrese teslimat yapılmakta, taksitli alışveriş imkanı ve kapıda ödeme yöntemlerinden faydalanmanız sağlanmaktadır.

iLGiLi YAZILAR...