Mendilli yaka iğneli takım papyon modelleri

papyon2

Bir set düşünün ki bir takım elbisenin ihtiyacı olan tüm aksesuar listesini tek kalemde sunsun… İmkansız gibi görünüyor değil mi? Oysa saatlerce uğraşsanız bile bir araya getiremeyeceğiniz bu seti birbiri ile renk ve desen uyumu içerisinde sunulsun. Aynı zamanda uygun fiyatlı ve kaliteli bir içerik olsun. Biliyoruz, imkansız gibi görünüyor.

Takım elbiselerin eli ayağı olarak bilinen kravat ve papyon çeşitleri günümüzde kullanım olarak çok geniş bir moda ağına sahip. Günümüz modasında her kıyafetle kullanılmaya başlayan papyonlar farklı tasarımları ile de göz kamaştırıyor. Herkesin bildiği üzere bir tasarımın farklı farklı parçalarında diğer parçalarla uyumlu olması pek çok kişi tarafından benimsenen önemli bir detay. Birbiri ile uyumlu olan parçalar daha fazla dikkat çekiyor. İşte bunlardan biri mendilli yaka iğneli takım papyon modelleri. Sadece papyon değil, anha parça olarak papyonla uyumlu olan yaka iğnesi ve yaka mendili aynı set içerisinde yer alıyor. Bu sayede papyonu satın alırken ona uyumlu mendil ve yaka iğnesi seçmek zorunda kalmıyoruz.

Çok sevilen papyon modellerinin büyük bölümünde oluşturulan bu takımlar takım elbisenizi bütünüyle tüm aksesuarlarına kavuştururken, aynı zamanda şıklığın ve uyumun üzerinize tam oturmasını sağlıyor. Özellikle davet ve düğünlerde kullanılagelen papyonları mendili ve yaka iğnesi ile satın almak sizi ekonomik ve şık bir çözüme kavuşturuyor.

iLGiLi YAZILAR...