Sade Kravat yeni sezon modelleriyle öne çıkıyor

Sade Kravat yeni sezon modelleriyle öne çıkıyor

calisanlariniza-hediye-kravat-modelleriyle-jest-yapin

Erkek kravat modelleri, eğitimsiz gözler için birbirinin aynıdır. Oysa, kravat modelleri stil, renk, kumaş çeşidi ve desen bakımından çok çeşitli kategorilere ayrılır ve her bir kategorinin kullanım amacı da farklıdır. Kravat modellerini stil bakımından ayırmak gerekirse; klasik, modern ve ince olmak üzere üç temel kategori belirlemek mümkündür. Bu kategoriler, birbirlerinden genişliklerine göre ayrılır. Örneğin klasik kravat modelleri 7.5 cm üzeri bir genişliğe sahipken, ince kravat modelleri en fazla 6.5 cm genişliğinde olur. Aradaki 1 cm’lik fark dahi, kravatın uyandırdığı izlenim bakımından farklılık yaratır. Nitekim klasik kravatlar ağırbaşlı, ciddi bir imaj sergilerken; ince kravatlar enerji dolu ve dinamik bir görünüm sağlar.

En yeni erkek kravat modelleri, tarz kravatlar

Bu farklılık, diğer kategoriler bakımından da geçerlidir. Örneğin desen bakımından bir ayrım yapacak olursak; ekose kravat modelleri, çizgili kravat modelleri ve noktalı kravat modelleri gibi üç temel kategori karşımıza çıkmaktadır. Çizgili kravat modelleri çalışma hayatında tercih edilirken, ekose kravat modelleri günlük hayatta da kullanılmaktadır. Zira birinin güvenilir, diğerinin ise sportif bir havası vardır. Yeni sezon kravat modellerinde hangi renk, desen, stil ve kumaş çeşidinin tercih edileceği, o sezondaki erkek modasına bağlı olarak değişir. Diğer bir deyişle, tarz kravat modelleri, seneden seneye değişiklik gösterir. Örneğin yaklaşık 10 yıl kadar önce, çizgili modern kravat modelleri en popüler kravatlar sayılmıştır. Günümüzde ise, düz ince kravat modelleri tercih edilmektedir.

Yeni sezon kravat modelleri ve fiyatları

Şıklığına ve çevresinde uyandırdığı imaja dikkat eden bir erkek, kravat modasını yakından takip eder ve gardırobunu buna göre düzenler. Zira yeni sezon kravat modelleri çıkar çıkmaz kullanmaya başlamak, fark yaratmanızı ve dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Bu prensip doğrultusunda hizmet veren Sade Kravat, on yıllarda bu yana en yeni ve en kaliteli erkek kravat modellerini sizlere uygun fiyatlarla ulaştırmaktadır. Tasarım uzmanlarımız, sezon modasına uygun koleksiyonları düzenli olarak hazırlamakta ve sınırlı sayıda satışa sunmaktadır. Sizlere daha uygun kravat fiyatları sunabilmek için, sadece web sitemiz üzerinden satış yapılmaktadır. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile Türkiye’nin her yerine teslim edilmektedir.

iLGiLi YAZILAR...