Şal Desenli Kravat Ve Ona Uygun Mendil Modelleri

Şal Desenli Kravat Ve Ona Uygun Mendil Modelleri

sal-desenli-kravat-ve-ona-uygun-mendil-modelleri

 

Şal desenli kravat modelleri, en gösterişli ve dikkat çekici kravatlar arasındadır. Bu durum, üzerlerinde kullanılan özel motiften kaynaklanmaktadır. Bilindiği üzere, çoğu kravat deseni geometrik ve birbirini tekrar eder niteliktedir. Oysa şal desenli kravatlar, eşarp modellerinde görülebilecek bir desen kullanır. Birbirini tekrar etmeyen estetik motiflerden oluşan bu desen, oldukça dikkat çekicidir. İpek gibi parlak ve canlı kumaşlar tercih edildiğinde, görünüm olarak çok daha görkemli bir hale gelir. Nitekim bu nedenle üst düzey yöneticilerin tercih ettiği kravat modelleri arasında yer almaktadır. Şal desenli kravat modellerine örnek olarak, şu modeli göstermek mümkündür:

şaldesenlikravat

Şal Desenli Kravat Mendil Kombin

Bazı aksesuarlar kullanarak, şal desenli kravat modellerini çok daha dikkat çekici bir hale getirmek mümkündür. Kravat mendilleri, bu amaçla kullanılabilecek en uygun aksesuarlardan biridir. Şal desenli kravat ve ona uygun mendil modelleri bakımından, birbiriyle uyumlu renk ve desen kullanmaya dikkat etmek gerekir. Buradaki uyum, aynılık anlamında değildir. Kimi zaman, birbiriyle zıt olan renk ve desenler dahi bir araya geldiklerinde uyumlu bir görünüm sergilerler. Bu duruma örnek olarak, şu kravat ve kravat modelini göstermek mümkündür:

özelkravatmendilleri

Görüleceği üzere, aynı deseni kullanmasalar dahi bu kravat ve mendil benzer tonda renklere sahip olmaları nedeniyle uyumlu bir görünüm sergilemektedir. Sade Kravat, en güzel kombinler için kullanabileceğiniz şal desenli kravatlar ve kravat mendili modellerini uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

 

iLGiLi YAZILAR...