Sezonun En İddialı Kravat Modelleri

kravatin-tum-renkleri-ve-desenleri-en-uygun-fiyatlarla

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan kravatların yeni sezon modellerine göz atmak istemez misiniz? Yeni sezonun kravat modelleri yine Sade Kravat’tan gelmektedir. Kumaş kalitesi ve model seçenekleri ile yeni sezonda da sizlerden beğeni toplamaya geliyor.

Sezonun en iddalı kravat modelleri arasında mendilli kravatlar, desenli ve çizgili kravat gibi birçok model sizleri bekliyor.

 Kravat Modelleri

Kravatlar erkeklerin tutkularıdır. Aynı takımı giymiş olsalar da yeni bir kravat arayışına girerler. Erkekler kravat seçimi yaparken modellerine, desenlerine ve en çok kalitelerini önem verirler. Bir kravat için kumaşı önemlidir. Çünkü kumaş kravatı gösteren en önemli unsurdur.

Kumaştan sonra akla deseni ve rengi gelir. Yeni sezonda kravatların desen ve renklerin çeşitliliği fazladır. Kravatları; çizgili, kareli, ekoseli, puantiyeli, çiçekli diye ayırabiliriz. Her erkek kendi tarzına göre kravat seçimi yapar. Renk konusunda da hemen hemen her renkte kravat bulunabilir.

  Mendilli Kravatlar

Mendilli kravatlar yeni sezonda da önümüze çıkıyor. Ancak kravat ve mendil seçerken dikkatli olunmalı. Mendil ve kravat birbirini tamamlayacak şekilde olmalı. Mendil kullanmanın amacı kravatı ön plana çıkarmaktır. Kravatı gölgede bırakacak aşırı iddalı mendillerden uzak durulmalı. Bu ikili tarzınızı da ön plana çıkarmalıdır. Tarzınız ve moda birleştiğinde yeni sezonda şıklığınız konuşulacaktır.

  Papyonlar

Papyonların asıl kullanım amacı yakaların birleştirilmesidir. Uzun yıllardan beri kullanılır. Kravatlara nazaran kullanımı daha kolay ve rahattır. Kumaşları kravat kumaşından daha incedir. Hem şık hem rahat olmak istiyorsanız tercihinizi papyondan yana kullanabilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...