Şıklığınızı Tamamlayan Çizgili Kravatlar

ozel-geceler-icin-sik-ipek-kravatlarErkekleri şık ve eğlenceli gösterecek en önemli aksesuar seçeneği olan kravat modelleri, gömleklerle kombin edilir. Benzer ve kontrast renkler arasındaki uyumu başarılı şekilde yakalayanlar bulundukları her ortamda dikkatleri üzerlerine çevirebilirler. Seçilen kravatın gömlekten bir ton daha koyu olması modanın değişmeyen kuralı olarak akılda tutulmalıdır.

Kravat Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göze hitap eden ve can alıcı çizgili kravat modelleri, seçilen kıyafetin sıkıcı bir klasik olmaktan çıkmasını sağlar. Güncel moda trendleri ve kişisel zevkler bir araya getirilerek kombine uygun en doğru kravat seçimi yapılabilir.

Gömlek yakasının sahip olduğu aralık, seçilen kravatın kalınlığını ve bağlama şeklini etkiler. Günlük hayatın kurtarıcısı olarak görülen; beyaz, açık mavi, sarı ve pembe renkli gömlekler cesur adımlar için son derece uygundur. Gömlek&kravat&ceket kombininin yakasına mevsime uygun bir kumaştan hazırlanmış şal atılarak cool bir görünüm elde edilebilir.

Açık mavi bir gömlekle; koyu mavi ve lacivert çizgilerin olduğu bir kravat kullanılabilir. Turuncu, ateşe yakın kırmızı, bordo, sarı ve yeşil tonların yer aldığı çizgili tasarımlar iddialı seçimlerden hoşlananlara hitap eder.

Pembe bir gömlekle; mor ve tonları özellikle koyu renkli çizgiler kullanılabilir. Yeşil ve mavinin hakim olduğu kombinler şıklığın tamamlayıcısıdır.

Beyaz gömlekle; akla gelen her tonda çizgili, desenli, puantiyeli veya örgü modeller takılabilir. Kendine güvenen ve kıyafet seçimiyle karşısındaki kişiye gösterdiği önemi yansıtmak isteyen erkekler içlerindeki yaratıcı ruhu özgür bırakarak kravat seçimi yapabilirler.

iLGiLi YAZILAR...