Yeni Yıla Bu Tasarım Kravatlarla Merhaba Deyin

deniz-mavisi-keten-kravat-modelleri25

Yeni yılda tartışmasız erkek modasının en gözde aksesuarı her zaman olduğu gibi yine şık tasarımlı kravatlar. Erkek modasının geldiği noktada kravatlar hepimizin bildiği üzere eski alışkanlıklarından sıyrılmış durumda. Şık tasarımlı kumaşlar, yeni desenler, ustalık eseri olan özel dikimler, yıkanmaya, ütüye dayanıklı seçimler kravatların ömrünü uzun kıldığı gibi daha tercih edilir bir hale getirmekte.

Kravatlar kullanılış amacına göre pek çok farklı dizayna sahip olabilirler. Özel ve şık bir akşam yemeğinde saten kravatlar kullanılması tercih edilirken, gündelik hayatta daha opak kumaşlar tercih edilebilmektedir. İş yılbaşı kutlamasına geldiği zaman kumaş ve desen çeşitleri farklılık göstermektedir. Daha eğlenceli, renkli ve parıltılı kumaşlarla kombinlenen spor kıyafetler veya şık takımlar yılbaşı gecesine farklı bir anlam katacaktır. Yılbaşı gecelerinde kullanılacak kravatlar daha rahat modeller olacaktır. Eğlencenin şekline, gidilecek yere göre farklılık gösterecek olmasına rağmen yine de yılbaşında şık bir kravat takmak kıyafeti daha özenli hale getirecektir.

Yeni yıla bu tasarım kravatlarla merhaba diyerek oldukça farklı bir tasarım elde edebilirsiniz. Sade kravat yeni yıl için hazırladığı onlarca farklı tasarım kravatları sayesinde şıklığınıza şıklık katarken, birinci sınıf kumaşları, özel tasarımları ve yaratıcı desenleri ile kravat modasında yeni bir çığır açıyor. Üstelik en uygun fiyat garantisi ve taksitli ödeme seçenekleri sayesinde sade kravat sektörde bir adım öne çıkmayı başarıyor.

iLGiLi YAZILAR...