2018 Yılının Kravat Trendleri

2018 Yılının Kravat Trendleri

ipek-kravat-modelleri-2017

Erkekler için iş hayatının olmazsa olmazı olan aksesuar şüphesiz kravatlardır. Nerede hangi kravat modeli iyi gider, desenli mi yoksa düz bir kravat mı şık bir görünüm verir? Bunun gibi soruların cevaplarını yazımızda bulacaksınız.

Erkekler için Kravatın Büyülü Gücü

Kravat; herhangi bir topluluk içinde, iş yerinde ya da resmi bir iş görüşmesinde büyüleyici özellik ve imaj özgüven üzerinde etkilidir. Kravat seçimi, renk uyumu, bağlanma şekli ve modeli önemlidir. Çünkü erkeklerde kravatın renk ve deseni imajı özerinde belirgin bir etki bırakır. Bu nedenle kravat modasını takip etmekte yarar var.

2018 Yılının Kravat Renkleri

Koyu renkler 2018 yılının eğilim kravatlarında oldukça yaygındır. Özellikle de siyah, bordo, koyu mürdüm, lacivert ve koyu kahve renkleri iş hayatında sıkça boy gösterecek gibi görünüyor.

Kravatınız Desenli Mi, Desensiz Mi Olsun?

Sade kravatlar bu yıl daha rağbet görecek. Bu kravatlar taşıdığı rengi daha çok belirgin hale getirir. Deseni ve ayrıntısı ön planda olan kravatlarda rengin etkisi yarı yarıya düşer. Çünkü çevredeki insanlar kravat üzerindeki dikkatleri renk ve desen arasında dağılır.

Asilliği Hiç Bitmeyen Renk; Siyah

Geçmişte olduğu gibi, 2018 yılında da kravatlarda en çok tercih edilen renk siyah oluyor. Modası geçmeyen ve etkisi azalmayan renktir siyah. Zaten asaletin simgesi değil midir siyah? Özellikle çoğu önemli iş toplantılarında, resmi yemek davetlerinde parlak siyah kravattan vazgeçmek mümkün değil.

iLGiLi YAZILAR...