2018 Slim İnce Kravatlar

slim-kravat-modelleri-182018 erkek modasında göze çarpan en önemli detayların başında kravat modelleri geliyor. Birçok yenilik ve yeni modelle karşımıza çıkan kravat modellerinde özellikle ince kravatlar sezonun en önemli trendi. İnce kravat tercihlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ise şu şekildedir;

Örgü Modeller

Slim kravatlarda 2018 yılında en popüler tür örgü kravatlar. Özellikle kış aylarında rahatlıkla tercih edilebilecek olan slim örgü kravatlar, sezon şıklığını yansıtmanıza yardımcı olacak. Sonbahar aylarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz örgü kravatlar ile 2018 yılının en trend görünümünü elde edebilirsiniz ve etrafınızdaki herkesi tarzınız ile büyüleye bilirsiniz.

Örgü kravat seçimlerinde renk unsuru ön plana çıkmaktadır. Diğer kravat modellerinde olduğunun aksine örgü modellerde sonbahar renkleri tercih edilmelidir. Canlı renkler kravatların dokusu ile tezat bir görüntü oluşturabileceği için şıklık adına doğru bir tercih olmayacaktır.

Desenler

İnce kravat modellerinde düz modeller tercih edilebileceği gibi, desenli modellerde de tercih edilebilir. Ancak desenli slim kravat kullanırken seçilen gömlekten takım elbiseye kadar birçok detaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Kravatların sahip olduğu desenlere göre kadife takım elbiseler tercih edilebilir, kravatı ön plana çıkartmak için düz gömlek renkleri kullanılabilir.

Kıyafetlerde yapılan renk seçimlerinin seçilen slim kravatla uyumlu olmasına ise mutlaka dikkat edilmesi gerekiyor. Bu yüzden de düz renklerden yana seçim yapmak daha rahat kombin hazırlamanıza yardımcı olacak ve farklı takım elbiseler ile size kullanım imkanı yaratacaktır.

iLGiLi YAZILAR...