Çizgili Kravat Modellerinde Yeni Tasarımlarımızı Gördünüz mü?

Çizgili Kravat Modellerinde Yeni Tasarımlarımızı Gördünüz mü?

kahverengi-beyaz-cizgili-kravatlar

Sade Kravat özel tasarım kravatlar üretiyor. Çizgili kravat modellerinde yeni tasarımlarımızı gördünüz mü? Ahmet Durmaz tarafından kurulan ve tasarımları hazırlanan “Sade” kravatları her zevke ve kullanıma uygundur. Kişiliğini, mesleğini ve o günkü duygu halini yansıtmak adına birçok farklı model bulunabilir. Ucuza kaliteyi sunma felsefesi ile hizmet verilmektedir. Başka adreslerde aynı veya daha düşük kalitede ürüne iki kat fazla ücret ödemek yerine perakende şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz onlarca farklı model sizi bekliyor. Çoğu kişinin kravat tercihi çizgili desendir. Çizgili kravat deseni resmi dairelerde çalışan memurlar, öğretmenler için gündelik bir tercih. Çoğu takım elbisede bu kravat tercihi sorun yaratmayacaktır. Klasik kesim takım elbiselerle birlikte ceketli veya ceketsiz kullanılabilir. Ceket ve pantolon rengine göre çizgili kravatın ana renginde ters seçim yapılmalıdır. Spor görünüm isteyenler için maalesef bu tarz uygun değil. Sportif yönünü öne çıkarmak, canlı bir görünüm yaratmak için slim modeller değerlendirilebilir.

Yaklaşık iki asırdır modern erkek modasının vazgeçilmezi kravata önem verenlerin adresi Sade Kravat. Çizgili kravat modellerinde yeni tasarımlarımızı gördünüz mü? Yılın trendlerini ve her zaman ilgi çekenleri tek bir adresten inceleyebilir ve 30 saniyede sipariş vererek kapınıza kadar getirilmesini isteyebilirsiniz. Uygun fiyatlar ve ömürlük kalite. Üstelik sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız paket ve ambalaj yapılmasını da isteyebilir, onları mutlu edebilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...