Kravat Modellerinde En Farklı Desenler Bizde

Kravat Modellerinde En Farklı Desenler Bizde

ipek-kravat-modelleri-2017

Türkiye’nin en köklü kravat markası Sade Kravat, bu yıl da trendleri belirliyor. Kravat modellerinde en farklı desenler bizde. Özenle özel olarak hazırlanan tasarımlarla her zevke ve ihtiyaca yönelik ürünler sunmaktayız. Onlarca kumaş türü ve yüzlerce renkte, desende kravatlar arasında gezinirken bu işin kalite merkezinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Gerek Sade Kravat’ın kurucusu Ahmet Durmaz’ın, gerekse dünyaca ünlü modacıların tasarladığı modellerde sınır yok.

Örgü, çizgi, çiçekli, özel baskılı ve düz renkli kravatlar farklı kategorilere ayrılmıştır. Bu modellerde daha detaylı bir filtreleme için kumaş türünü de seçebilirsiniz. Kravatların üretiminde kullanılan kumaş türü en az desen kadar önemlidir. Çünkü bazı kumaş türlerinde renkler ve desenler ana rengin önüne çıkarken bazılarında tam tersi geride kalır. Bu da dikkatleri kravatına çekmek isteyenlere veya daha sade bir görünüm arayanlara seçenek sunar.

Kravat modellerinde en farklı desenler bizde. Binlerce model içinde hiçbiri size uygun değilse dahi bizimle iletişime geçerek hayalinizdeki kravatı sipariş verebilirsiniz. Tüm özelleştirmeler ile kravatınız hazırlanır ve kapınıza kadar teslim edilir. Sade Kravat’ta tüm ürünler “marka” garantisi altındadır. İddia ediyoruz ki kravatlarımız doğru temizlik ve ütü yöntemleri uygulanırsa bir ömür boyu aynı kaliteyi devam ettirecektir. Üstelik bu kalite en uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Kravat için harcadığınız paranın her kuruşuna değecek. Kravatta kalite kıstasını Sade Kravat belirler.

iLGiLi YAZILAR...