Düğün İçin Sade Ve Şık Kravatlar

Düğün İçin Sade Ve Şık Kravatlar

dugun-icin-sade-ve-sik-kravatlar

Evlenme hazırlığı içerisine girdikten sonra tercih edilecek gelinlik, damatlık seçimi çok önemli hale geliyor. Gelinler için pek çok farklı alternatif bulunuyor ve onlar bu yoğun çeşitlilik arasından kendileri için çok orijinal gelinlikler ve aksesuarlar bulabiliyorlar. Ama erkekler için bu durum daha kısıtlı bir hale geliyor.

Erkekler damatlık seçimi yaparken ve damatlığa uygun olarak aksesuar seçimi yaparken çok zorlanıyorlar. Çeşit azmış gibi görünüyor veya doğru yerden alışveriş yapmadıkları için seçimler azalıyor. Oysa erkekler için aksesuarlar artık çok çeşitli ve kolay bulunabiliyor. Yeter ki doğru yerden alışveriş yapsınlar.

Kravat düğünler için çok orijinal seçimler olmalı. Sade ve aynı zamanda da şık seçimler yapılmalı. Düğünlerde gelinler düğünün yıldızı olmak istiyor. Gelinin yanında şaşadan kaçınmak, zaten çok ışıltılı olan gelinliklerin yanında daha asil ve sade görünmek önemli bir husus olarak göze çarpıyor.

Desensiz, tek renk, damatlığın üzerinde asilliği tamamlayacak, genellikle ipek olarak tercih edilen kravatlarda artık çok çeşitli. Özellikle damatlıklar için patlak renk kravatlar tercih edilmiyor. Daha sade renkler, daha parlak kravatlar damatlığın şıklığını tamamlayacak cinsten kravatlar olarak göze çarpıyor. Siz de damatlık için düz renk, damatlığın rengi ile uyumlu kravat renklerinden seçim yapmalısınız. Aksi taktirde damatlığın içinde kullanılan yanlış renk ve desendeki kravatlar bir facia olarak sonuçlanabilir.

iLGiLi YAZILAR...