Lacivert Çizgili İnce Kravatlar

Lacivert Çizgili İnce Kravatlar

lacivert-cizgili-ince-kravatlar

Kravat hiç şüphesiz ki bir erkeğin stilini yansıtan en önemli faktördür. Kravatlar eskisi gibi tek düze üretilmiyor. Pek çok farklı türde kravat satışa sunuluyor fakat erkekler genellikle bu kravatların farklarını pek hissetmiyorlar. Özellikle kravat takmayı bir görevmiş gibi atfeden erkekler kravat modasının da güzelliğini kaçırıyor.

Oysa artık pek çok kravat modeli birbirinden çok farklı. İnce kravatlar da diğer kravat modellerinden bağımsız olarak üretiliyor ve kullanım alanları standart kravatlardan farklılık gösteriyor. İnce kravatlar daha sportif bir görüntü yaratıyor. Yazlık kullanıma daha uygun olarak tasarlanıyor. İnce kravatlarda normal kravatlar gibi pek çok renge ve desene sahip. Çok tercih edilen çizgili kravatlar ince kravat modasına da uyarlandı. Çizgili kravatların ortak bir özelliği var; spor gömlek, takım elbise, lakost tişörtlerle rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu, farklı bir tarz oluşmasına sebep oluyor. Özellikle de kravata vazife gözü ile bakan kişiler için kravat konusundaki önyargıları yıkacak cinsten bir kullanım oluşmasına sebep oluyor.

İnce ve lacivert çizgili kravatlarınızı çok geniş bir kıyafet portföyü ile kullanabilirsiniz. İsterseniz koyu renkli takımlarınızla, isterseniz dar kesimli gömlekleriniz ve dar kesimli yeleklerinizle kombin yapabilirsiniz. Bu kombinler size spor bir görünüm kazandırmanın yanı sıra ciddiyetinizi koruyacaktır. İhtiyacı yenilik ve tarz değişimi olan beyler için lacivert çizgili ince kravatlar “her şey” ile kullanılabilen türden kravatlar olacaktır.

iLGiLi YAZILAR...