Günlük Kullanıma Uygun Şık Siyah Kravatlar

Günlük Kullanıma Uygun Şık Siyah Kravatlar

kravatin-tum-renkleri-ve-desenleri-en-uygun-fiyatlarla

Erkekler için kravat demek, vazgeçilmez bir kıyafet tamamlayıcısı demektir. Şıklığın, karizmanın ve etkileyiciliğin göstergesidir. Özel günler, iş görüşmesi, önemli bir toplantı ya da sıradan bir gün olabilir, her güne uygun kravat kullanmak gerekir öyle değil mi?

Günlük Kullanım İçin Hangi Kravatlar Tercih Edilmeli?

Her gün kullanılan kravatlar ile sadece bazı günlerde kullanılan kravatlar farklı özellikler taşır. Örneğin bir düğünde takılan kravatı önemli bir iş görüşmesinde takmak pek de uygun olmaz. Hangi iş adamı ofisinde parlak renkli bir kravat kullanır ki? Normal günlerde, iş hayatında sade, parlak olmayan renkte kravat tercih edilmesi daha uygun ve şık bir görünüş sağlar.

Gömlek Çeşidine göre Kravat Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Kullanılan gömleğin renk ve desenine uyacak şekilde kravat kullanılması önem taşır. Günümüzde, erkek gömleklerinde en çok tercih edilen çeşitler çizgili ve düz gömleklerdir.

Çizgili gömleklerde, sadelik ön planda olduğu için, kullanılacak kravat da sade olmalıdır. Bu gömleklere tamamlayıcı olarak düz ya da ince çizgili kravat uygun olur. Genellikle gömlek çizgileri dikey yönde olduğu için, kravat çizgileri de dikey yönde olmalıdır.

Düz gömlekler en fazla tercih edilen gömlek türüdür. Erkeklerin kıyafet dolaplarındaki gömleklerin çoğunluğu düzdür, yani desensiz ya da çizgi yoktur. Düz gömleklerde kullanılacak günlük kravatlar sade, desensiz olmalıdır. Bazen ince çizgili ya da küçük noktalar şeklince desen barındıran kravatlar da şık durur.

iLGiLi YAZILAR...