İş Hayatında Kravat Seçiminin Önemi

is-hayatinda-kravat-secimi

Bugün sizlere kravat seçiminin iş hayatına etkilerinden bahsedeceğiz. Alt tarafı bi kravat iş hayatıma nasıl bir etki yapabilir ki demeyin tahmininizden daha çok etkili.

kirmizi-kravatKravat seçiminde renklerin ve desenlerin önemi çok büyüktür. Biliyorsunuz her rengin bir anlamı vardır. Yoğun olarak kullandığınız renkler sizinle özdeşleşir ve artık o renkle anılmaya başlarsınız. Örneğin Sezen Aksu kırmızı rengi mutlaka kullanır. Ya ayakkabısı, ya çantası ya da kullandığı kıyafetin detaylarında mutlaka kırmızı renk bulunur. Sizce neden? Kırmızı aşkın rengidir. Kırmızı kravat sizi çok iddialı ve aşk adamı olduğunuzu gösterir. Tabi bu kravatı takdığınız takım elbisenin ve ortamın durumuna göre değişkenlik gösterir. Kendine güvenen biri olarak sizi yansıtması da olasıdır.

sari-kravatJennifer Lopez sahnelerinde altın rengini ve sarı rengi sıklıkla kullanan bir ünlü. Hatta diyebiliriz ki altın renginin dünyada ki tek temsilcisi o. Sarı, ışığın, sevincin, üretim ve verimliliğin rengidir. İnsana sevinç ve coşku verir. İlham vericidir. Bilgiyi ve bilgeliği ifade eder. Sarı kravat da yılların eskitemediği bir klasik olarak duruyor karşımızda. Sarı renkli bir kravat takdığınız da karşınızda ki kişiye sevincinizi ve bilgeliğinizi paylaşmaya hazır olduğunuzu söylersiniz.

Daha bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Siz tercihinizi hangi renk kravattan yana kullanırsınız bilemeyiz ancak her renk ve model kravatlar tek bir adreste “sadekravat.com” tıklayın her renk ve desnde yüzlerce kravat modelinden dilediğinizi sipariş verin bir tıkla kapınıza kadar gelsin..

iLGiLi YAZILAR...