Kendinden desenli özel kravatlar

Kendinden desenli özel kravatlar

hediyelik-ozel-kravat-modelleri

Kravat modelleri, bilindiği üzere renk, desen, stil ve kullanılan kumaş çeşidi bakımından pek çok farklı kategoriye ayrılmaktadır. Kravat desenleri, bu bakımdan en çok sayıda çeşit içeren kategorilerden biri sayılır. Gerçekten de, geometrik motiflerden oluşan çok sayıda desenli kravat modeli bulunmaktadır. Bunlardan bazılarını şöyle belirlemek mümkündür:

  • Ekose kravat modelleri : Kare desenini kullanan kravatlardır. En eski desenlerden biridir.
  • Puantiyeli kravat modelleri : Geometrik daire desenini kullanırlar.
  • Çizgili kravat modelleri : Birbirine paralel çizgilerden oluşan bir deseni vardır. Çalışma hayatında en sık görülen kravat türüdür.

Bir de, bu kategorilerden hiçbirine girmeyen, kendinden desenli özel kravatlar adında bir kategori daha mevcuttur.

Özel desenli kravat modelleri

Kendinden desenli özel kravatlar, her şeyden önce düz kravat modelleri kategorisine giren aksesuarlardır. Yani üzerlerinde ayrıca bir desen bulunmaz. Bu kravatlara desenini kendiliğinden kazandıran şey, kullanılan kumaşın türüdür. Yün kravat modelleri, bu duruma verilebilecek güzel bir örnektir. Bilindiği üzere yün, hafif pürüzlü bir kumaş çeşidi olup; doğal haliyle dahi bir desene sahiptir. Örme kravat modelleri de kendinden desenli özel kravatlar kategorisinin güzel bir örneğidir. Dokuma şeklinin farklı olması nedeniyle, bu kravatlar da kendilerine özgü, kolayca ayırt edilebilen bir desene sahiptir. Sade Kravat, özel desenli kravat modelleri bakımından Türkiye’nin en geniş koleksiyonuna sahiptir ve hepsini uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

iLGiLi YAZILAR...