Keten Yaka Mendili Ve Kravat Seti

Keten Yaka Mendili Ve Kravat Seti

Yaka mendili modelleri, bir kravatı vurgulamak için kullanabileceğiniz en iyi aksesuardır. Yaka mendilleri, sadece kravatı vurgulamakla kalmaz ve doğru seçildikleri takdirde şıklığınızı mükemmel bir şekilde tamamlar. Kravat mendili seçerken doğru tercihler yapabilmek için, bazı hususlara dikkat etmek yeterlidir. Bunların başında, yaka mendili ile kravatın aynı kumaştan üretilmiş olması gelir. Örneğin kravat keten ise, yaka mendili de keten olmalıdır. Örnek olarak, şu keten kravat modelini kullanmamız mümkündür:

keten-yaka-mendili

 

Uyumu yakalamak için keten yaka mendili ve kravat seti kullanmak doğru bir seçim olacaktır. Diğer bir deyişle, bu örnek kravat ile kumaş, renk ve desen bakımından uyum gösteren kravat mendilleri tercih edilmelidir.

Keten Kravat Mendili Modelleri

Böyle bir uyum için, illa aynı renk ve desenin kullanılması gerekmez. Bazen, birbirine tamamen zıt renk ve desenler dahi bir araya geldiklerinde ortaya mükemmel bir uyum çıkabilmektedir. Örnek olarak, şu iki keten yaka mendili modelini göstermek mümkündür:

keten-yaka-mendili-2

 

keten-yaka-mendili-3

 

 

Görülebildiği üzere, her iki keten kravat mendili de örnek kravattan çok daha farklı renk ve desenlere sahiptir. Ancak yine her üçü de, örnek keten kravat modeli ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Bunun nedeni, örnek kravat modelinin beyaz renkte olması ve bu nedenle sarı, mor gibi parlak renkleri destekleyebilmesidir. Sade Kravat, birbirinden güzel kombinlere olanak tanıyan keten yaka mendili ve kravat seti modelleriyle her zaman olduğu gibi hizmetinizdedir.

 

 

 

iLGiLi YAZILAR...