Kravat Mendili Ve Kravat Kombinleri

Kravat Mendili Ve Kravat Kombinleri

Kravat mendili ve kravat kombinleri, doğru yapıldıkları takdirde ortaya son derece etkileyici sonuçlar koyacak ve şıklığınızı hiç olmadığı kadar tamamlayacaktır. Bunu sağlamak için, bazı basit hususlara dikkat etmeniz gereklidir. Mükemmel bir kombin için, gerek kravatın gerekse de mendilin renk, desen ve kumaş bakımından uyum içerisinde olması gerekmektedir. Ancak burada uyum ile kastedilen şey, birebir aynılık değildir. Bazen, zıt renk ve desenler bir araya geldiklerinde en uyumlu görünümü sergileyebilir. Örneklerle anlatacak olursak:

kravat-mendili-ve-kravat-kombini

 

Bu görsellerdeki kravat parlak turuncu, kravat mendili ise turkuaz rengindedir. Biri çizgili, diğeri ise noktalı bir desen kullanmaktadır. Yani ilk bakışta, birbirileri ile uyum gösteren bir yönleri yoktur. Ancak bu zıtlık, her iki modelin de bir araya geldiklerinde kontrasttan kaynaklanan bir uyum göstermelerini sağlamaktadır. Üstelik her iki seçenek de parlak ve canlı renklere sahip olduğundan, ayrı ayrı dikkat çekmektedir. Bu bakımdan, zıt renk kullanımının en iyi sonuçları verdiğini dahi söylemek mümkündür. Sade Kravat, birbirinden güzel ve etkileyici kombinler gerçekleştirebileceğiniz kravat ve kravat mendili modelleri ile hizmetinizdedir.

Hangi Kravata Hangi Mendil

Kravat mendili ve kravat kombinleri bakımından örnek vermeye devam edecek olursak:

kravat-mendili-ve-kravat-kombini-2

 

Görüldüğü üzere, bu görsellerdeki mendil ve kravatın renk ile desenleri birbirinin aynı değildir. Ancak renk tonlarının uyum göstermesi ve kullanılan desenlerdeki zıtlık, uyumlu ve etkileyici bir görünüm sergilemelerini sağlamaktadır.

iLGiLi YAZILAR...