Kıravat Modelleri

Kıravat Modelleri

kiravat-modelleri

Kravat, neredeyse sayısız model çeşitliliğine sahip bir aksesuardır. Tarih boyunca çok sayıda modele sahip olduğu gibi, günümüzde de model çeşitleri giderek artarak devam etmektedir. Kıravat modelleri arasında gördüğünüz anda tanıyacaklarınız bulunduğu gibi, varlığından bile haberdar olmadıklarınız da mevcuttur. Her kravat modelinin kullanılması gereken giysi ve hatta ortam, bir diğerinden farklıdır. Şık erkekler bu ayrıma dikkat ederek, göz alıcı bir görünüm elde edebilirler. Bazı kıravat modelleri ve tavsiye edilen kombinlerine bir göz atalım.

En Popüler Kıravat Modelleri

Çizgili Kravat : Bu kıravat modeli, en yaygın olanlarından biridir. Kravat üzerinde yatay ve paralel, değişik renklerde çizgiler bulunur. Çizgi kalınlıkları ile sayısı modelden modele değişkenlik gösterir. İş hayatı içinde kullanılmaya uygun bir modeldir.

Puantiyeli Kravat : Bu kıravat modeli ise desen olarak daire şeklini kullanır. Dairelerin sayısı ve büyüklükleri modele göre değişir. Özellikle parlak renkli zemin rengi üzerinde kullanılan açık renk daire sembolleri, etkileyici bir görüntü oluşturur. Bu açıdan sportif kullanım olanağı da vardır.

Ekose Kravat : Bilinen en eski modellerden biri olan ekose, desen olarak kare şeklini kullanır. Değişik sayıda ve büyüklükteki daireler, hem ciddi hem de asil bir görünüm verir. Kombini kolay, popüler bir desendir.

Şal Desenli Kravat : En özel kravat modellerinden biridir. İpek kumaş kullanılarak üretildiğinde, üzerindeki ayrıntılı motifler göz alıcı ve çarpıcı bir görünüm doğurur.

Sade Kravat, şıklığınızı tamamlayacak tüm kıravat modelleri ile hizmetinizdedir. http://www.sadekravat.com/

iLGiLi YAZILAR...