Sezonun En İddialı Kravatları

siyah-beyaz-desenli-ince-kravatlar

Erkeklerin en önemli aksesuarları arasında yer alan kravatlar da diğer giyim ürünleri gibi her sezon yeni renk ve modeller ile kendini yeniliyor. Bu yenilemeyi biraz da sezonun giyim modası, trend renkleri zorunlu kılmaktadır. Aksi halde tek düze belli renk tonlarında kravatları her sene görmek zorunda kalmış olacaktık. Bu sezon en çok göreceğimiz kravat model ve renkleri ise şu şekildedir.

  İncecik Slim Kravatlar

Sezonun en iddialı ve en çok göreceğimiz kravat modeli incecik slim kravat olacaktır. Özellikle spor şık kombinler ile oldukça uyumlu görünecek olan slim kravatlar genç ve orta yaşta ki bayların favorisi olacak gibi görünmektedir. Genellikle diğer sezonlar da daha genç yaşta ki erkekler de görmeye alışık olduğumuz bu incecik kravatlar, son yıllar da doğru parçalar ile kullanıldığında, daha olgun hatta orta yaşın üzerinde erkekler bile çok rahatlık ile kullanabilmektedir.

  Slim Kravatların Kullanılabileceği Kombinler

Bu tarz kravatlar daha çok spor kıyafetler ile kombin yapılmaya başlansa da son yıllar da özellikle spor görünümlü takım elbiseler ile de oldukça şık görüntü elde etmenizi sağlamaktadır. Dar kesim üzerinize oturan takım elbiseler ile veya özelikle açık renk tonlarında ki takım elbiseler ile çok iyi görünmektedir. Ayrıca slim kravatların en önemli artısı ise ceket kullanmak istemediğinizde de kullanılabilme olanağı sağlıyor olmasıdır. Sonuç olarak bu sezonun en favori kravatı olan slim modeller çok yönlü kullanıma sahip olmaktadır.

iLGiLi YAZILAR...