Yeni Yılın Yeni Kravat Modelleri

Yeni Yılın Yeni Kravat Modelleri

noktali-kravatlar-yeniden-trend-oldu

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan kravat modelleri, sezonun değişen moda akımlarına ayak uydurarak yepyeni modeller ile karşımızda duruyor. Tüm farklı zevklere ve tarzlara uygun kravat modellerindeki yenilikler ise şöyle:

- Renkler

Kravat modellerinde bu sezon karşımıza çıkan en belirgin yenilik renklerde ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz sezonların düz ve hareketten uzak modellerini bu sezon rengarenk ve canlı kravat modelleri aldı. Özellikle sezonun trend renkleri ile hazırlanmış kravat modellerini tercih etmek sizi daha trend bir görünüme kavuşturacaktır. Lacivert, gri, kırmızı ve yeşil tonları bu sezon kravat modasında popüler renkler arasında bulunuyor. Kravat tercihlerinde bu renkleri barındıran modeller arasından seçim yapmak doğru bir tercih olacaktır.

- Modeller

Kravat modellerinde yeni sezonda ağırlık olarak düz modellerin yoğunluğu hissedilse de desenli modeller de giderek popüler olmakta. Özellikle geometrik desenleri bulunan kravat modelleri yeni sezonda oldukça fazla bulunacak. Kravat modeli tercih ederken dikkat edilmesi gereken nokta ise desenlerin çok fazla karışık olmaması ve vurgulayıcı bir görsellik taşımasıdır. Kalın kravatlar yeni sezonda çok fazla bulunmuyor. Bu yüzden de daha ince ve zarif kravat tercihleri gerçekleştirmek doğru bir seçim olacaktır.

- Kravat kumaşları

Kravat modellerinde bu sezon parlak kumaşlar oldukça popüler. Aynı zamanda örgü kravat modelleri de erkeklerin daha fazla tercih ettiği kravatlar arasında bulunmaya başladı. Zarif bir görünümle beraber trend bir tarza sahip olmak için örü kravatları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...