Birbirinden Güzel Papyonlar Stoklarımızda

papyon2Papyonlar kravat modasından da eski, tarihteki en bilindik ve en eski kravat modelidir. Fakat tüm papyon modelleri öncelikli olarak özel günler için tercih edilmekteydi. Özellikle damatların ilk tercihi olan Papyonlar uzun yıllardır tek düzelik içerisinde yoluna devam etti. Fakat tüm aksesuarlarda olduğu gibi Papyonlarda yenilemeye ihtiyaç duydu ve kendi içinde bir moda yaratmaya başladı.

Papyonların pek çok farklı çeşidi bulunuyor ama aynı kravatlarda olduğu gibi tek bir şekilde bağlanıyor ve amacı gömleğin iki yakasını şık bir şekilde birleştirebilmek. Fakat yenilenen koleksiyonlarda Papyon farklı kumaş çeşitleri, renkler ve desenlerle beraber yeni bir boyut kazanmaya başladı. Genellikle desensiz olarak kullanılan Papyonlar önceleri puantiye deseni ile karşımıza çıksa da geniş vadede pek çok farklı desenle birleşerek erkek şıklığının bariz bir şekilde simgesi haline geldi.

Farklı papyon modellerini, rengarenk kumaşlardan yapılmış, desenli ve modaya, mevsime ve kullanılacağı mekana uygun papyon çeşitlerini bir araya getiren firmamız sade kravat, kravat modellerinde olduğu gibi birbirinden güzel papyon modellerini de stoklarla dahil ediyor. Onlarca farklı modeli sizlerin beğenisine sunuyoruz! Birbirinden güzel Papyonlar şimdi Stoklarımızda. Sade kravat olarak modayı takip eden çizgimizle ve birbirinden renkli, şık ve farklı desenle deki papyon modellerimizi siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Üstelik yüzlerce farklı papyon modelimizi mağaza mağaza dolaşmadan tek bir tıkla kapınıza kadar getiriyoruz!

iLGiLi YAZILAR...