Çok Özel Papyonlar Stoklarımızda

aaaaaaaa

Papyon, 1880’li yılların ortasından günümüze kravata alternatif olarak kullanılan bir aksesuardır. İlk kez gömlek yakalarını bir arada tutmak amacıyla Hırvat askerleri tarafından kullanılan bu aksesuar, daha sonra Fransız askerleri tarafından da kullanılmış ve üst sınıfa mensup kişiler tarafından tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Papyon, günümüzde daha çok erkeklerin kullandığı bir aksesuar olsa da, farklı kıyafet tarzlarını denemeyi seven kadınlar tarafından da rağbet görmektedir. Bu doğrultuda şekil, renk ve desen bakımından tercih edilebilecek farklı birçok papyon modeli mevcuttur. Peki, en çok tercih edilen papyon modelleri hangileridir?

En Özel Papyon Modelleri

Erkekler tarafından özel gün ve özel davetlerde sıklıkla kullanılan papyonlar, en az kravat modelleri kadar çeşitlidir. Takım elbiselerin üzerine kravat yerine papyon takmayı tercih eden erkeklerin tercih edebileceği papyon modelleri arasında; saten papyon, ipek papyon, yün papyon, kadife papyon ve örgü papyon modelleri bulunmaktadır. Ancak papyonlar sadece kumaş özelliklerine göre değil, aynı zamanda desenlerine göre de çeşitlenmektedir. Bu doğrultuda papyon modellerinde en trend desenler ise şal deseni, noktalı, puantiyeli ve kareli desenlerdir.

Tüm bunların yanı sıra papyon fiyatları ise, papyonun yapımında kullanılan malzeme ve kumaşın kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Pek çok firma, kravat fiyatlarından daha yüksek fiyatlara papyon satışı yapmaktadır. Ancak üretici bir firma olarak müşterilerimize kravatlarda olduğu gibi papyonlarda da uygun fiyatlar sunmaktayız. Siz de hemen papyon modellerimizi inceleyebilir, kaliteli ürünler arasından dilediğinizi uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...