Kravat Mendili Modelleri Yenilendi

hardal-rengi-siyah-cizgili-kravat-ve-ceket-mendili

Günümüzde erkeklerin kullanımı için tasarlanan birçok giyim ürünü mevcuttur. Bu giyim ürünlerini tamamlayacak aksesuarların sayısı ise oldukça kısıtlıdır. Ancak erkeklere özel ve asla modası geçmeyen bir aksesuar varsa o da kravat mendilidir. Her ne kadar erkek şıklığı adına küçük bir ayrıntı gibi görülse de, takım elbise kombinleri kravat mendilleri ile çok daha şık bir hal almaktadır. Siz de girdiğiniz ortamlarda ön plana çıkmak ve takım elbise kombinlerinize fark katmak istiyorsanız yenilenen kravat mendili modellerimize göz atabilirsiniz.

Birbirinden Şık Kravat Mendili Modelleri

Takım elbise kombinlerinde kravatı tamamlayan en önemli unsur şık bir kravat mendilidir. Bu nedenle de tercih edilen kravat mendili mutlaka renk ve desen açısından kravat ile benzerlik göstermelidir. Bu doğrultuda eğer risk almayı sevmeyen biriyseniz, düz renk kravat ve kravat mendillerini bir arada kullanabilirsiniz. Ancak koyu renk bir kravat ile birlikte aynı renkte açık renk bir cep mendili kombini de güzel bir kontrast oluşturabilmektedir.

Bunların yanı sıra kravat mendili modelleri sadece düz renkler ile sınırlı değildir. Ağırlıklı olarak ipekli ve pamuklu kumaşlardan üretilen doğal dokuya sahip bu mendillerde diğer seçenekler arasında; puantiyeli, çiçek desenli, çizgili ve şal desenli modeller de bulunmaktadır. Eğer siz de takım elbise kombinleriniz ile fark yaratmak istiyorsanız yenilenen cep mendili modellerimizi inceleyebilir, kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satın almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

iLGiLi YAZILAR...