İnce Slim Kravatlar Bu Sezon Yine Moda

İnce Slim Kravatlar Bu Sezon Yine Moda

yeni-sezon-ince-spor-kravat-fiyatlari

Son yıllar da kravatlar sadece erkeklerin değil, kadınların da aksesuar olarak tercih ettiği ürünlerin başında gelmektedir. Bunun nedeni sanırım eskiden daha çok takım elbiselerinde klasik biçimde kullanılan kravatların son yıllar da spor kıyafetler ile de oldukça şık kombin oluşturulmasından kaynaklı. Kravatlar şekil, yapı ve desen bakımdan bir kaç seçeneğe ayrılmaktadır. Son bir kaç sezondur en çok tercih edilen kravat modeli ise slim fit olarak algılanan ince kravatlar dır. Ayrıca bu sezonda popülerliğini kaybetmeyerek sezonun gözde parçaları arasında ki yerini koruyor.

 

 1.Slim Fit Kravatları Kimler Tercih Etmeli?

 

Bu tür ince kravatlar, vücut yapısı olarak daha fit görünüme sahip insanlarda kendini daha iyi göstermektedir. Eğer fit bir vücudunuz var ise gardırobunuz da mutlaka en az bir adet slim fit kravat bulundurmanız gerekiyor. Hatta genel olarak tüm kravatlarınızı bu şekilde seçerek klasik, spor her türlü kombinleriniz de kullanmanız mümkündür. Bu kravatlar kombinlerinizi olduğundan daha şık gösterecektir. Ama eğer fit bir vücudunuz yok ise bu tarz kravatlardan uzak durmanız da fayda var. Çünkü fit olmayan vücutlar da pek hoş bir görüntü oluşturmuyor.

 

 2.Slim Fit Kravat Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Oldukça tercih edilen bir ürün olduğundan piyasada birçok renk ve deseni mevcut olan kravatı seçerken sizi oldukça geniş seçenekler bekliyor. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken tarz olarak ne tür kıyafetler ile kombinleyeceğinizdir. Klasik veya spor kıyafetler ile kombin yapacaksanız bunu göz önünde bulundurarak seçim yapmanız gerekmektedir.

iLGiLi YAZILAR...